διασκεδαση στα κουφονησια

Cafes - Snacks - Bars


OPSIANOS CAFE BAR

Opsianos Cafe Bar

Περιγραφή:


Opsianos Cafe Bar
Στοιχεία Επικοινωνίας:Τηλ.:+30 22850 74409
Τηλ.:+30 6978 017207
Τηλ.:+30 6973 801819
Facebook: Opsianos
Instagram: @opsianoss


Giorgoula Bakery - Koufonisia

Γιωργούλα Φούρνος


Horaki Bar - Koufonisia

Horaki Bar


Kalamia - Koufonisia

Kalamia Cafe Snack Bar


Kyma - Koufonisia

Κύμα Cafe


Nikitas Bar - Koufonisia

Νικήτας Cafe - Bar


Posto Cafe - Koufonisia

Posto Cafe


Scholio Cafe - Koufonisia

Scholio Cafe - Bar


Sorokos Bar - Koufonisia

Sorokos Bar


FANOS SEASIDE BEACH BAR

Στην παραλία του Φανού, μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού και ελάχιστα μέτρα από την ακτή, βρίσκεται το Fanos Seaside Beach bar. Ξεχωριστό, σεβόμενο την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με άνεση χώρου, δικό του χώρο στάθμευσης και μια...

Περιγραφή:


Στην παραλία του Φανού, μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού και ελάχιστα μέτρα από την ακτή, βρίσκεται το Fanos Seaside Beach bar. Ξεχωριστό, σεβόμενο την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με άνεση χώρου, δικό του χώρο στάθμευσης και μια «χρυσή» παραλία με θέα το νησί της Κέρου, κάθε χρόνο ανανεώνεται προσφέροντας πάντα κάτι ξεχωριστό στους πελάτες του.

‘Ένα περιβάλλον που σας προδιαθέτει για χαλάρωση, βουτιές στην υπέροχη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά και ηλιοθεραπεία στις –διατιθέμενες δωρεάν- άνετες ξαπλώστρες και τις μαξιλάρες του. Εδώ, πέρα από την κομψή διακόσμηση, με το λευκό να κυριαρχεί και να τονίζεται με πινελιές μπλε υφασμάτων, θα εκτιμήσετε και τις υψηλού επιπέδου παροχές και υπηρεσίες. Ευγενέστατο προσωπικό, άψογη εξυπηρέτηση, εξαιρετική παρουσίαση σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Μπορείτε να το επισκεφτείτε από νωρίς το πρωί και να απολαύσετε το πρωινό σας με θέα τη θάλασσα και να συνεχίσετε με δροσερά ροφήματα, φυσικούς χυμούς, κρύα πιάτα και ελαφριά snacks καθώς και να απολαύσετε κάτι από τις προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Όταν ο ήλιος αρχίσει να πέφτει, το σκηνικό αλλάζει, τα κεράκια ανάβουν σε κάθε γωνία του μαγαζιού και το cocktail bar έρχεται να ολοκληρώσει το άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στο νησί! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα cocktails του Fanos seaside, που συγκαταλέγονται στα καλύτερα του νησιού.
Στοιχεία Επικοινωνίας:Fystiki - Koufonisia

Φυστίκι Gelateria


Wave Seaside - Koufonisia

Wave Seaside Cafe & Grill


Astrolouloudo Cafe Bar - Koufonisia

Αστρολούλουδο Cafe Bar


Limani - Koufonisia

Λιμάνι Cafe


Mylos - Koufonisia

Μύλος Cafe - Bar


Sofias Cafe - Koufonisia

Σοφία'ς Cafe


Sign In